Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 
Hei!

Voin ilokseni todeta saaneeni jo 10 vuoden ajan auttaa asiakkaitani löytämään palaset heidän terveyttään edistävään ruokavalioonsa.

En osannut aikoinaan aavistaa, kuinka mielenkiintoisen alan pariin omat terveydelliset pulmani ja niihin ratkaisujen etsiminen voivatkaan lopulta johtaa. Opiskelujen myötä lisääntyneen ymmärryksen sekä ruoansulatusanalyysin avulla sain vihdoin oman ruokavalioni palaset loksahtamaan paikoilleen. Näin ravinnosta ja sen vaikutuksesta terveyteen tuli elämäntapani ja loputon opiskelun lähde.

Tarjoamani ravintovalmennus perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille, jossa huomioidaan ravinnon tutkittuja vaikutuksia eri sairauksien ja tilojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.
Funktionaalinen lääketiede pohjautuu ihmisen yksilöllisyyden ymmärtämiseen, ennaltaehkäisyyn ja sairauden perimmäisen syyn selvittämiseen sen sijaan, että hoidetaan ainoastaan oiretta.
Alkuperäistä tieteeseen nojaavaa Funktionaalisen lääketieteen koulutusta järjestää virallisesti Yhdysvalloissa voittoa tavoittelematon järjestö Institute for Functional Medicine (IMF).

Koulutus:

Terveydenhoidon perusopinnot, Tampereen terveydenhuolto-oppilaitos  Dipl.ravintoterapeutti, Terveysopisto Salus (115 op) Funktionaalisen lääketieteen täydentävät opinnot: Muita kursseja, koulutuksia ja seminaareja:
”Verrattaessa voita margariiniin, luotan enemmän lehmiin kuin kemisteihin”
- Joan Gussow

Dipl. ravintoterapeutti Sirpa Hautanen, Nokia ja Tampere, Puh. 0400 604708

  näytä normaaliversio » Ylös